nyheder

Glasfiber er et uorganisk ikke-metallisk materiale med fremragende egenskaber.

玻璃纤维

Den er lavet af pyrofyllit, kvartssand, kalksten, dolomit, borosit og borosit som råmaterialer gennem højtemperatursmeltning, trådtrækning, vikling, vævning og andre processer.

Monofilamentets diameter er flere mikrometer til tyve mikrometer, hvilket svarer til 1/20-1/5 af et hår.Hvert bundt af fibertråde består af hundredvis eller endda tusindvis af monofilamenter.

Det er et forstærkende materiale

I produktionsprocessen af ​​GRG bruges der skiftevis gipsgylle og glasfiber, lag for lag, og glasfiberen er med til at styrke gipsblokkens fasthed og forhindre, at gipsen spredes efter størkning.

Det har høj temperaturbestandighed

Efter test har det ingen effekt på styrken af ​​glasfiber, når temperaturen når 300 °C.

Det har høj trækstyrke

Trækstyrken af ​​glasfiber er 6,3 ~ 6,9 g/d i standardtilstand og 5,4 ~ 5,8 g/d i våd tilstand.

Den har god elektrisk isolering

Glasfiber har fremragende elektrisk isolering, er et avanceret elektrisk isoleringsmateriale og bruges også til varmeisoleringsmaterialer og brandafskærmningsmaterialer.

Det brænder ikke let

Glasfiber kan smeltes til glaslignende perler ved høj temperatur, hvilket opfylder kravene til brandforebyggelse og -kontrol i byggebranchen.

Den har god lydisolering

Kombinationen af ​​glasfiber og gips kan opnå en god lydisolerende effekt.

Det er billigt

Uanset hvilken branche, er omkostningskontrol den vigtigste del, og produkter med høj kvalitet og lav pris vil helt sikkert blive favoriseret.

Nå, ovenstående er de syv fordele ved, hvorfor glasfiber kan bruges i vid udstrækning i byggebranchen.Glasfiber er en meget god erstatning for metalmaterialer.

Med den hurtige udvikling af markedsøkonomien er glasfiber blevet et uundværligt råmateriale til byggeri, transport, elektronik, elektrisk, kemisk, metallurgi, miljøbeskyttelse, nationalt forsvar og andre industrier.

På grund af dets brede anvendelse på mange områder er glasfiber blevet mere og mere opmærksomhed af folk.


Indlægstid: 20-jul-2022