nyheder

I begyndelsen af ​​2022 har udbruddet af den russisk-ukrainske krig fået priserne på energiprodukter som olie og naturgas til at stige kraftigt;Okron-virussen har skyllet over verden, og Kina, især Shanghai, har også oplevet et "koldt forår", og den globale økonomi har igen kastet en skygge...

I et så turbulent miljø, påvirket af faktorer som råvare- og brændstofomkostninger, er priserne på forskellige kemikalier fortsat med at stige.Fra april vil en stor bølge af produkter indlede en betydelig prisstigning.

AOC annoncerede den 1. april en prisstigning på €150/t for hele sin portefølje af umættet polyester (UPR) og €200/t for sine epoxyvinylester (VE) harpikser solgt i Europa, Mellemøsten og Afrika.Prisstigningen træder i kraft med det samme.

多轴向非卷曲织物

Saertex vil pålægge et tillæg på leverancer til forretningsenheden af ​​multiaksiale ikke-krympede stoffer lavet af glas, kulstof og aramidfibre til letvægtskonstruktion.Årsagen til denne foranstaltning er den betydelige stigning i priserne på råvarer, hjælpematerialer og hjælpematerialer samt transport- og energiomkostninger.

Den kemiske produktindustri er allerede blevet hårdt ramt i februar, meddelte Polynt, med igangværende geopolitiske problemer, der nu forårsager yderligere omkostningspres, primært oliederivater og råvarepriser for umættede polyestere (UPR) og vinylestere (VE).Så steg det yderligere.I lyset af denne situation meddelte Polynt, at fra 1. april vil prisen på UPR- og GC-serier stige med 160 euro/ton, og prisen på VE-harpiksserier vil stige med 200 euro/ton.

Fra 1. april annoncerede BASF yderligere prisjusteringer for alle polyurethanprodukter på det europæiske marked.

Fra 1. april hæves priserne på epoxyharpikser og epoxyhærdere, hvoraf bisphenol A/F epoxyharpikser vil stige med 70 yen/kg (ca. 3615 yuan/ton), og specielle epoxyharpikser vil være 43-600 yen .Yen/kg (ca. 2220-30983 yuan/ton), epoxyharpikshærder er 20-42 yen/kg (ca. 1033-2169 yuan/ton).


Indlægstid: 12-apr-2022