nyheder

roving-16

Elektronisk garn er lavet af glasfiber med en diameter på mindre end 9 mikron.

Det er vævet ind i elektronisk stof, som kan bruges som forstærkningsmateriale af kobberbeklædt laminat i printplade (PCB).

Elektronisk klud kan opdeles i fire typer efter tykkelse og lavt dielektriske produkter efter ydeevne.

Den overordnede produktionsproces for E-garn / klud er kompleks, produktkvaliteten og præcisionen er høj, og efterbehandlingsforbindelsen er den vigtigste, så den tekniske barriere og kapitalbarriere i industrien er meget høj.

Med fremkomsten af ​​PCB-industrien indleder 5G elektronisk garn guldalderen.

1. Efterspørgselstendens: 5G-basestation har højere krav til let og højfrekvent elektronisk klud, hvilket er godt til avanceret ultratynd, ekstremt tynd og højtydende elektronisk klud;Elektroniske produkter har en tendens til at være mere intelligente og miniaturiserede, og 5g maskinændringen vil fremme permeabiliteten af ​​avanceret elektronisk klud;IC-emballagesubstrat erstattes af husholdningsbrug, og det bliver et nyt luftudtag til avanceret elektronisk kludpåføring.

2. Forsyningsstruktur: PCB-klynge overføres til Kina, og opstrøms industrikæden får vækstmuligheder.Kina er det største glasfiberproduktionsområde i verden og tegner sig for 12% af det elektroniske marked.Produktionskapaciteten af ​​indenlandsk elektronisk garn er 792000 tons / år, og CR3-markedet tegner sig for 51%.I de senere år er industrien primært ledet af en udvidelse af produktionen, og branchekoncentrationen er yderligere forbedret.Den indenlandske produktionskapacitet er dog koncentreret i den mellemste og lave ende af roving spinning, og high-end feltet er stadig i sin vorden.HONGHE, GUANGYUAN, JUSHI, osv. fortsætte med at øge F & U-indsatsen.

3. Markedsvurdering: kortsigtet fordel af efterspørgslen efter bilkommunikationssmartphones, det forventes, at udbuddet af elektronisk garn i første halvdel af dette år vil overstige efterspørgslen, og udbud og efterspørgsel vil være i stram balance i anden halvdel af dette år;Low-end elektronisk garn har indlysende periodicitet og den største priselasticitet.I det lange løb vurderes det, at vækstraten for E-garn er tættest på den for PCB output værdi.Vi forventer, at den globale produktion af e-garn forventes at nå 1,5974 millioner tons i 2024, og den globale produktion af e-tøj forventes at nå op på 5,325 milliarder meter, svarende til det amerikanske $6,390 milliarder marked, med en sammensat årlig vækstrate på 11,2 %.


Indlægstid: 12. maj 2021